Представяне на “Нощта срещу ноември”

На 26.04. 2014 г. малко след обявеният час за начало, започна и представянето на първия ми публикуван сборник с разкази “Нощта срещу ноември”. Презентацията се състоя в бирария – градина “Хрубеш” на бул. “Ботев” в 18:30. Бяха поканени редица имена на българската проза и поезия като Бранимир Събев, Георги Връбчев, Явор Цанев, Сибин Майналовски, Ана Петрова и Адриан Лазаровски. За съжаления последният не можа да присъства, заради много ангажименти. Презентацията започна с няколко мои думи, след което същинската част бе поета от Диана Петрова (също писател и автор на ревюта).
Ето и част от презентацията:

 

Няколко думи казаха Явор Цанев и Георги Връбчев, а неформалната обстановка спомогна доброто настроение, гарнирано от студена бира и вкусни мезета от домакините от бирария “Хрубеш”.

Искам да благодаря и на всички приятели, които ме подкрепиха, както с присъствието си, така и със съвети, мнения, препоръки. Специални благодарности и на екипа за бързо реагиране – Диана Петрова, Любо Колевски, Евелина Иванова и Гергана Бързакова.

Advertisements
Публикувано на Разкази. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s