Fantasy Fairy-Tales – Полина Лавчиева

Когато си купите (не се съмнявам, че имате колебания дали да се сдобиете с това бижу) книгата на Полина Лавчиева – Lady Pol The Beloved, ще се докоснете до истинско съкровище. Изработката на самата книга е уникална, съкровище и произведение на изкуството. Корицата, буквите, милото посвещение, малкия червен печат създават усещане за ефирност и възвишена, нежна красота. Точно, каквато е и самата авторка!
Разгръщайки страниците и плъзгайки поглед по думите пред вас ще се издигнат вълшебни замъци, ще прошумоли елф в гората, мощно джудже ще ви погледне, а в далечината ще чуете барабаните на ордите орки, които приближават, сълзите на русалката ще ви трогнат, а Кралицата ще победи в любовта си.
Седемте разказа ще ви пренесат в друг свят, изключително леко и реално описан от майсторското перо на Поли.
Лични мои фаворити са „Морска песен“ и „Платното“. Последният разказ, както казва авторката е позитивния и щастлив край на сборника – преразказана реална история.
Тази книга освен, че е подходяща за любителите на истинското фентъзи, е подходяща и за техните малки деца, които ще се докоснат до вълшебствата, добрия вкус и изказ на една Дама на перото!

Advertisements
Публикувано на Ревюта и тагнато, . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s