Старлайт

Уорънс влиза в стриптийз бара с усмивка, а клечка за зъби стърчи от десния ъгъл на тънките му устни. Потърква доволен двудневната си брада, която според нежната половинка на човечеството му придава сексапил на мачо, подръпва два пъти яката на ризата си, която е с разкопчани две горни копчета, така че да разкрива тренираните му мускулести гърди. Оглежда се със задоволство. Приглушена светлина, дим от пури и цигари, маси заети от клиенти и осветен дансинг с пилони. За миг се заглежда към него – мигат жълти, зелени, червени прожектори и сенките танцуват. В момента танцува мексиканка облечена с впити и изрязани бикини и пискюлчета в сребърен цвят, който контрастира на мургавата ѝ кожа, на зърната на гърдите. За неговият вкус, обаче задника ѝ е твърде голям. Към Уорънс се приближава млада сервитьорка, едва ли има повече от 22-24 години. Дребничка, руса, с въз къса пола-колан и изрязан потник. Усмихва му се предизвикателно, разкривайки малки седефени зъбки:

–           Какво ще обича господина? – чипото ѝ носле го гледа вирнато нахално

–           Обичам теб, но искам едно уиски със сода – намига ѝ Уорънс. Това винаги му е било първата реплика във всеки клуб, който посещава.

Момичето се разсмива и се обръща. Тръгвайки към бара Уорънс заглежда предизвикателната извивка на дупенцето ѝ, което се подава изпод полата –колан. Сяда на маса на трета линия, леко в страни от вратата. Бърка в джоба на лилавата си риза и пали цигара. Издиша дима с удоволствие.

Очаквайте в следващ сборник разкази…

 

https://www.youtube.com/watch?v=brwD1xlI92g

Advertisements
Публикувано на Разкази и тагнато, , , , , , , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s