Престън и Чайлд: Трите книги за Пендъргаст

Дойде ред да напиша няколко думи за прочетените в миналите седмици книги. Днес ще обърна вни1-treskavi-sanishtaмание на тандема Престън и Чайлд, които избълваха доста трилъри. За моя радост количеството не е повлияло качеството.
Поредицата„Трескави сънища” , „Хладнокръвно отмъщение” и „По пътя на отмъщението: два гроба” е отново за специален агент Пендъргаст. А след като ги прочетете ще разберете защо е толкова специален. Действието започва шеметно. Пендъргаст е със съпругата си в Африка, когато тя е нападната от лъв. Смъртта ѝ дълги години се смята за инцидент, докато той не разглежда стари реликви в ранчото си.2-хладнокръвно отмъщение След като съмнението му е разбудено, разследването започва с пълни сили. Лейтенант Дагоста едва не загубва 3-по пътя на отмъщениетоживота си, а странната племенница на агента разкрива тайни от миналото си, които ще ви изумят. Трите тома (очаква се и четвърти) са само и единствено действие, обрати, действие, разкритие, обрати. Всички са въвлечени в личната война на Пендъргаст, който за малко да бъде убит по време на лов. Докато накрая развръзката отвежда феберееца в Южна Америка, където се сблъсква с крепост на последователи на д-р Менгеле и Третия Райх.
Определено шедьоври за всички любители на екшъните в глобален мащаб, щурите разследвания и невероятните подходи на специален агент Пендъргаст.

 

Advertisements
Публикувано на Ревюта и тагнато, . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s